Arjan Arts

Arjan Arts is voor zijn loopbaan bij Virida mede oprichter geweest van de bedrijven Tenergy Services en Smart Data Solutions. Tenergy Services houdt zich bezig met het automatiseren en optimaliseren van de in- en verkoop van energie in de glastuinbouw. Smart Data Solutions fungeert als data-hub voor verbruikscijfers. Bij beide bedrijven wordt aan de hand van data het energieverbruik inzichtelijk gemaakt met als doel om energie te besparen.

Ervaring

“Vanuit mijn opleiding Technische Bedrijfskunde heb ik mij ontwikkeld als allround ondernemer. Tijdens mijn werk bij Tenergy Services en Smart Data Solutions heb ik onder meer ervaring opgedaan in ict development, projectmanagement, productontwikkeling, sales, operations en marketing. Daarnaast heb ik met mijn voormalige compagnon een dependance van Smart Data Solutions opgezet in India. Om dat te kunnen doen, moet je als ondernemer wel een echte doorbijter zijn.”

Persoon

“Ik heb twee bedrijven vanuit niets opgebouwd naar iets wat ergens voor staat en waar behoefte aan is in de markt. Dit heeft mij geleerd dat je het beste kunt beginnen met een simpel plan. Juist daardoor kan je gaandeweg snel op veranderingen inspelen. Ik wil als projectmanager mede-ondernemers ondersteunen bij veranderingen naar verduurzaming, zodat iedereen over een aantal jaar nog steeds van de aarde kan genieten. ”

Passie

“Een meer duurzame samenleving vraag nog vaak om aanpassingen en veranderingen. Het is mijn passie om oplossingen aan te dragen voor dit veranderproces en de uitvoering daarvan te ondersteunen.”LinkedIn en email adres