All-in Energie Monitoring 

"Wat is te meten, is ook te managen"
Monitoring Maar hoe komt u nu zover dat u de benodigde informatie in het juiste format en op het juiste moment krijgt aangeleverd? Dat is wat wij u bieden. Wij kunnen het gehele traject verzorgen van het uitzoeken welke meters waar moeten, de bestelling en levering van de meters, het verwerken van de meetdata in een professioneel energiemonitoringsysteem (eSight) en het automatisch genereren van de juiste management informatie.
Wij kunnen het energiemonitoringsysteem als 'hosted' dienst aanbieden. Het softwaresysteem staat op onze servers en wij zorgen voor de juiste werking.
Omdat wij al jaren samenwerken met de toonaangevende partijen op dit vlak, kunnen wij voor u tegen gunstige voorwaarden uw energiemonitoring realiseren. Van A tot Z, met garantie.
Voor meer informatie over energiemonitoring, verwijzen wij u naar onze wikipedia pagina.

Monitoring
"Van Informatie naar Actie"
Monitoring Helaas, met monitoring alleen bent u er nog niet. Met het gecreeerde inzicht ontstaan kansen om energiebesparing te realiseren of om energieverspilling te vermijden. Op basis van een vooronderzoek kunnen wij vooraf duidelijk maken welke besparing wij denken te bereiken door actief met energiemonitoring aan de slag te gaan. Daar willen wij ons ook aan committeren.