Siem Simonis

Siem Simonis Ir. Siem Simonis heeft bij verschillende adviesbureaus gewerkt als energie adviseur, software expert en salesmanager. In 2007 richtte hij samen met compagnon Harold Maasen het energie bureau SunSolutions op.

Ervaring

“Toegegeven, ik ben commercieel ingesteld. Dat moet je ook wel een beetje zijn als ondernemer. Maar daar schiet de klant het meest mee op. Je moet namelijk vandaag de dag met oplossingen komen en niet met standaard antwoorden. In de automatisering vind ik mijn grootste voldoening en mijn technische opleiding is in energie en duurzaamheid. Ik ben dan ook op mijn best als ik mijn talenten kan combineren: Het vinden van een nieuwe oplossing voor een klant met een sluitende business case om van technische data uit meters en regelsystemen overzichtelijke informatie te maken.

Persoon

Eigenwijs en ongeduldig, dromerig van tijd tot tijd. Maar verzot op uitdagingen en niet aflatend als ik zie dat het mogelijk is. Aanstekelijk in enthousiasme. In de groep meer een kartrekker dan een teamplayer.

Passie

“Zorgen dat het wel kan, dat het werkt en dat het WOOSH heeft.”

LinkedIn en email adres